Receptionen hos Fysioterapeuterne i Kongensgade, Hjørring.

Praktisk information

På denne side har vi samlet en liste over ting, der er værd at vide, inden du møder op til din første konsultation hos os.


Tidsbestilling

Booking foregår per telefon (telefonnummer) eller over mail (link). Vi sidder klar til at svare i åbningstiden, uanset om det omhandler en konkret booking eller eventuelle spørgsmål

Behandlinger

Individuel behandling

De individuelle konsultationer foregår på kryds og tværs af vores almindelige åbningstid (link). Behandlingen skal være så vellykket som muligt; derfor stræber vi altid efter, at konsultationen kommer til at ligge på et tidspunkt, der tager hensyn til vores patienters ønsker og behov.

Holdtræning

Socialt samvær og godt humør kan have en positiv indflydelse på vores fysiske skavanker og gener. Derfor har vi, foruden vores konsultationer for enkeltpersoner, også holdtræning på klinikken, hvor vores patienter har mulighed for at træne med andre. Der er holdtræning alle hverdage:

Mandag: 11-13

Tirsdag: 9-11 og 12:30-14:30

Onsdag: 8-9

Torsdag: 11-13

Fredag: 9-11 og 12:30-14:30


Medbring venligst sygesikringskort og lagen/håndklæde

Vi vil gerne bede vores patienter om, til hver konsultation, at medbringe det gule sygesikringsbevis og et lagen eller håndklæde at ligge på. OBS: Der sælges ikke varer såsom bandager, elastikker eller lignende.

Afbud

Hvis vores patient er forhindret i at møde op af den ene eller anden grund, er det OK. Dog bedes man blot ringe til os så hurtigt som muligt – senest klokken 9 på behandlingsdagen – for at aflyse, så vi ved det. Udebliver man uden at give os besked, opkræver vi et gebyr på 160 kroner.

Priser og betaling

Vi tager både imod kontant og kort. Betalingen foregår på den måde, at der betales efter 5 behandlinger eller, hvis det er et længere forløb, den sidste hverdag i måneden.

Fuldt honorar Patientandel Tilskud
Første konsultation 464,39 281,88 182,51
Normal behandling 295,27 179,23 116,04
Kort behandling 196,85 119,49 77,36
Opfølgende træningsterapi 98,43 59,75 38,68
Holdtræning 196,85 119,49 77,36
Udeblivelse 295,27 295,27 0

Tilskud til dig som patient

Fysioterapi udgør en del af det offentliges tilbud om behandling, som betyder, at Sygesikringen giver omkring 40% i tilskud til behandling og træning (forudsat at patienten er henvist fra sin læge).Størstedelen af kommunerne giver også tilskud, hvis patienten har medicinkort eller er pensionist, og det er muligt for en del patienter med varigt eller langvarigt svært fysisk handicap at modtage gratis behandling.

Sidst, men ikke mindst: hvis man er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan man få yderligere tilskud, så husk at oplyse det, hvis dette er tilfældet.

Patientklager og erstatning

Hvis du føler du har fået en dårlig behandling eller andet har du ret til at klage.
Du finder oplysningerne om hvordan her: https://stpk.dk/borgere/klag-over-en-behandling/

Hvis du har været udsat for noget på klinikken, som er gået galt og du mener du har ret til en erstatning,
så kan du læse mere om det her: www.pebl.dk