Indgangen til fysioterapeutklinikken hos Fysioterapeuterne i Kongensgade, Hjørring.

Fysioterapeuterne i Kongensgade


Klinikken Fysioterapeuterne Kongensgade ligger i en baggård mellem den gamle øre/næse/halslæge bygning, som nu er lavet om til lejligheder og den blå Cafe. Klinikken har eksisteret i 27 år og består den dag i dag af fire fysioterapeuter: Henrik Kyhl Christiansen, Anne Beck Johansen, Birte Christensen og Janne Nielsen. Vi har mange års erfaring bag os og ved derfor, hvad det vil sige at arbejde med mennesker, der på den ene eller den anden måde har fået en skade, der pludselig har ændret hele vedkommendes liv og hverdag. Vi stræber altid efter at nå i mål, og når man er fysioterapeut ved man, at dette ikke altid gøres på én dag. At genoptræne og behandle kan tage tid, og vi har lært, at tålmodighed og viljen, frem for alt, er vejen frem.


Mød fysioterapeuterne

Janne Nielsen

Janne er uddannet fysioterapeut fra Aalborg i 2013. Hun har i en kortere periode været ved den kommunale genoptræning i Frederikshavn.

Læs mere
Fysioterapeut Janne Nielsen
Fysioterapeut Birte Christensen

Birte Christensen

Birte er uddannet fysioterapeut i 1984. Hun har arbejdet på klinik siden 1994, har stor interesse for manuel behandling og arbejder med smertetilstande og bevægeproblemer i hele kroppen.

Læs mere

Henrik Kyhl Christiansen

Henrik er uddannet fysioterapeut fra Aalborg i 1999. Han har altid arbejdet på klinik og har igennem årene videreuddannet sig inden for smerter i bevæge- apparatet og træning.

Læs mere
Fysioterapeut Henrik Kyhl Christiansen
Fysioterapeut Anne Beck Johansen

Anne Beck Johansen

Anne er uddannet fysioterapeut fra UCN i Aalborg i 2016. Hun har tidligere arbejdet på en anden klinik. Anne begyndte på klinikken i 2020 og søger løbende at udvide sine kompetencer gennem videreuddannelse.

Læs mere

Billeder fra klinikken

  • Ældre mand styrketræner hos Fysioterapeuterne i Kongensgade.
  • Billede af klinikken hos Fysioterapeuterne i Kongensgade.
  • Ældre kvinde læser avis og venter på fysioterapeutisk behandling.
  • Behandlingsrum med massagebriks hos Fysioterapeuterne i Kongensgade.
  • To ældre mænd træner hos Fysioterapeuterne Kongensgade.